Turniej Piłki Nożnej TVP

Za nami kolejne ważne wydarzenie, które udało się zorganizować dzięki uprzejmości grupy iEvent (Daniel Denisiuk, Tomasz Bukowski) i wsparcia Gminy Sianów oraz firm Arka i Dajar. Gwiazdami turnieju była drużyna TVP, która wywalczyła I miejsce, w składzie: Robert Wielogórski, Sebastian Mościcki, Sebastian Królikowski, Marcin Mroczek, Michał Chorosiński, Maciej Adamiak, Adrian Koliński, Kamil Jankowski, Rafał Mroczek, kierownik zespołu – Krzysztof Rześniowiecki.

II miejsce zajęli Oldboye Victoria Sianów: Zbigniew Banasiak, Maciej Lewandowski, Krzysztof Gort, Krzysztof Miętek, Robert Urban, Piotr Kierzek, Maciej Berlicki, Rafał Palikowski, Grzegorz Majcher,Sebastian Wroński, Paweł Leśny. Miejsce III wywalczyła reprezentacja Mega Dance: Sebastian Borek, Daniel Denisiuk, Krzysztof Denisiuk, Tomasz Bukowski, Piotr Koza, KALWI, Krystian Mural. Na miejscu IV uplasował się zespół Dega: Damian Nowakowski, Damian Olczak, Bartłomiej Sobczak, Przemek Kozłowski, Krzysztof Olczak, Beniamin Lutecki, Wojciech Cybul, Tomasz Gil, Daniel Kozłowski V miejsce przypadło drużynie Dajar: Marek Ziątek, Mariusz Ubusz, Maciej Borko, Mateusz Gondek, Szymon Sędrowski, Martin Brzeziński, Wojtek Oborski, Przemysław Czupajło, Piotr Oborski. Najlepszym zawodnikiem został Krzysztof Miętek (Oldboye Victoria Sianów), a najlepszym bramkarzem – Robert Wielogórski (TVP). Jednak nie o rankingi tu chodzi – dla nas i naszych podopiecznych wszyscy są zwycięzcami! Dzięki ludziom dobrej woli możemy realizować cele statutowe i wspierać najbardziej potrzebujących. W trakcie turnieju odbyła się też loteria fantowa, całkowity dochód z imprezy to 3225 zł. W szczególny sposób pragniemy podziękować następującym osobom: Mirosław Kielar i Grzegorz Grygiel (prowadzący), Waldemar Kosowski (foto), Marek Jackowski (kamera), Andrzej Rydzewski (ratownik medyczny), Marcin Leśniewski i Mateusz Myziak (sędziowie), Wiesław Krok, Tomasz Tesmer, Sebastian Bober, Paweł Horajski, Kordian Horajski, Krzysztof Gort, burmistrz Maciej Berlicki. Dziękujemy! Jesteśmy Razem :)

fot. Waldemar Kosowski