22894011_1980674978815689_5874465434890055234_n

Niestety powoli kończymy projekt Seniorzy Travel

Drodzy Seniorzy! Niestety powoli kończymy tak wartościowy projekt skierowany do naszych wspaniałych Seniorów z Gminy i Miasta Sianów. Każdy program projektu zrzeszał liczne grupy osób co świadczy o ogromnym zainteresowaniu i potrzebie organizowania podobnych akcji na terenie Naszej Gminy.

Przypomnijmy, że Fundacja „Jesteśmy Razem” już po raz drugi pozyskała w całości środki zewnętrzne z Funduszu Inicjatyw Obywatelskich i przeznaczyła na ten cel w sumie ok 200,000 tysięcy złotych. Cieszymy się niezmiernie, że mogliśmy być częścią tak wielkiego projektu i przysłużyć się wszystkim uczestnikom. Trzeba podkreślić, że Nasi Seniorzy to przesympatyczni, pełni energii i niesamowicie zdolni i zorganizowani ludzie od których wszyscy powinniśmy brać przykład.
W imieniu całego Zarządu Fundacji „Jesteśmy Razem” pragniemy serdecznie podziękować Naszym Seniorom za pełne zaangażowanie i godne podziwu uczestnictwo w projekcie. Życzymy wszystkim Seniorom dużo zdrówka, pogody ducha i zero zmartwień zaś człowiekowi bez którego żaden z projektów nie doszedłby do skutku żeby żył 200 lat bo dużo jeszcze zostało do zrobienia ! Tomasz Tesmer-dziękujemy, to zaszczyt móc z Tobą współpracować.

fot. Waldemar Kosowski