33985715_2077743489108837_601198385243881472_o

Fundacja pozyskała kosmiczną kwotę 110 tys. zł!

Projekt „Klub Młodego Podróżnika” realizowany będzie w okresie do końca października 2018 r. Celem zadania jest promocja krajoznawstwa i walorów turystycznych kraju poprzez organizację aktywnego wypoczynku dla 60 dzieci i młodzieży w wieku 10-17 lat.

Co to oznacza?
Wspólnie powołamy „Klub Młodego Podróżnika” w ramach którego zorganizujemy 8 wyjazdów edukacyjnych pod hasłem: „Szlakiem najpiękniejszych zamków” oraz “Dziedzictwo UNESCO”! Zadanie podsumuje wspólne forum turystyczne, podczas którego uczestnicy zajęć zaprezentują własnoręcznie przygotowaną publikację pod hasłem „Szkolne Podróże”.

Zaplanowane wycieczki obejmą województwa: dolnośląskie, małopolskie, świętokrzyskie oraz śląskie. Wycieczki szlakiem „Dziedzictwa UNESCO” ustalą sami zainteresowani. Nabór dla uczestników projektu rozpoczniemy już wkrótce!

Dziękujemy za wsparcie i pomoc Tomaszowi Tesmerowi, Maciejowi Berlickiemu i całemy referatowi Rozwoju i Promocji Gminy i Miasta Sianów, bez tego wsparcia nie byłoby to możliwe. DZIĘKUJEMY. JESTEŚMY RAZEM !!!